Συνταγές Vegan σε 15 λεπτά | Ψητή πατάτα μπουρίτο

Ψητή πατάτα με φλούδα και μπουρίτο σε Vegan έκδοχη! Σε 15 λεπτά έτοιμη, με την συνοδεία του πρωτεϊνικού μπαχαρικού Protein Seasoning™!
Συνταγές Vegan σε 15 λεπτά | Ψητή πατάτα μπουρίτο

Μερίδες: 4
Συστατικά
4 πατάτες τύπου Maris Piper
1 κ.σ. Coconpure (Λάδι Καρύδας)
1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι ή 2 μικρά (κομμένα σε φέτες)
2 κόκκινα chillis (σε κύβους)
1 κόκκινη πιπεριά (κομμένη σε λωρίδες)
2 κ.σ. Mexican Protein Seasoning™
500g μαγειρεμένο ρύζι ολικής άλεσης
100g μαύρα φασόλια κονσέρβας
Λίγο κόλιανδρο
100g τυρί vegan
Αλατοπίπερο
8 κ.σ. γουακαμόλε
8 κ.σ. σάλσα
Διαδικασία
- Ρίξτε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κόκκινο κρεμμύδι και τηγανήστε για 5-7 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, καθαρίστε τις πατάτες και τρυπήστε τις με ένα πιρούνι. Τοποθετήστε τις σε ένα πιάτο και βάλτε τις στον φούρνο μικροκυμάτων σε πλήρη ισχύ για 5 λεπτά, στη συνέχεια γυρίστε, και μαγειρέψτε για άλλα 5 λεπτά.
- Προσθέστε το σκόρδο, το τσίλι, την κόκκινη πιπεριά και το καρύκευμα και τηγανίστε για 2 λεπτά. Προσθέστε την κόκκινη πιπεριά και τηγανίστε για 2 ακόμη λεπτά.
- Προσθέστε το μαγειρεμένο ρύζι, το κόλιανδρο και τα μαύρα φασόλια και ανακατέψτε μέχρι να ζεσταθεί. Αφαιρέστε από τη θερμότητα και αφήστε το στην άκρη.
- Κόψτε τις κορυφές από τις πατάτες, βγάλτε τη σάρκα και τοποθετήστε σε ένα μπολ. Ανακατέψτε με το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ρίξτε το μείγμα ρυζιού στα κελύφη της πατάτας και καλύψτε με το μίγμα πατάτας με τυρί. Ψήστε για 5 λεπτά.
- Σερβίρετε με γουακαμόλε και σάλσα
Θερμίδες: 521
Πρωτεΐνη: 17g
Υδατάνθρακες: 78g
Λιπαρά: 16g
