Ποπ Κόρν Βανίλια με Λάδι Καρύδας

Ποπ Κόρν Βανίλια με Λάδι Καρύδας
Μια γλυκιά, υγιεινή και νόστιμη συνταγή με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και καλά λιπαρά από λάδι καρύδας. Και το πιο ωραίο; Χρειάζεστε μόνο 4 συστατικά και 10 λεπτά για την προετοιμασία.

Συστατικά
100g ποπ κόρν
2.5 κ.σ. Λάδι Καρύδας
100g Σιρόπι Χωρίς Ζάχαρη (Βανίλια)
½ κ.γ. σόδα
Διαδικασία
#1 Βάλτε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή θερμοκρασία και ρίξτε 1 κ.σ. λάδι καρύδας
#2 Προσθέστε τα ποκ κόρν και μαγειρέψτε για 5 λεπτά μέχρι να “φουσκώσουν”, ανακατεύοντας τακτικά.
#3 Τοποθετήστε το υπόλοιπο λάδι καρύδας και το σιρόπι σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να λιώσουν.
#4 Τοποθετήστε στο μείγμα την σόδα και στη συνέχεια ρίξτε το αμέσως στα ποπ κορν και ανακατέψτε.
#5 Αλείψτε πάνω σε φύλλα από αντικολλητικό χαρτί και αφήστε να κρυώσουν τελείως.
Θερμίδες: 207
Πρωτεΐνη: 3
Υδατάνθρακες: 15
Λιπαρά: 11
