Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Μπουκιές γλυκού τυριού τσίλι με 3 συστατικά

Μπουκιές γλυκού τυριού τσίλι με 3 συστατικά
Emily Wilcock
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Τυρώδεις μπουκίτσες με μία δόση τσίλι.

Όταν γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και χρειάζεσαι (ναι, χρειάζεσαι) κάτι αμέσως, τίποτα δεν ξεπερνά αυτές τις εξαιρετικά εύκολες μπουκιές γλυκού τυριού τσίλι από την @hollyb_fitness. Συνδυάζοντας μια τραγανή επικάλυψη γλυκού τσίλι με ένα ακαταμάχητο κέντρο τυριού που στάζει, είναι τόσο χορταστικά όσο ακούγονται.

Αυτή η απλή, χωρίς δεξιότητες συνταγή είναι ιδανική για να ξεπεράσεις τις λαχταριστές λιγούρες μεταξύ των γευμάτων — και είναι έτοιμη ουσιαστικά σε ελάχιστο χρόνο. Και το μόνο που χρειάζεσαι είναι τρία υλικά και 10 λεπτά για να τα χτυπήσεις. Πού είναι η παγίδα;

Αυτή η συνταγή έχει σχεδιαστεί για το τέλειο σνακ σόλο, αλλά μπορείς εύκολα να την διπλασιάσεις ή να τριπλασιάσεις αν σκοπεύεις να το μοιραστείς. Απλό.

Μερίδες

Φτιάχνει 4

Συστατικά για μπουκιές γλυκού τυριού τσίλι 

Μέθοδος

  1. Ρίξε τα πρωτεϊνούχα πατατάκια σε ένα μπολ και θρυμμάτισε τα σε μικρά ψίχουλα (μπορεί να σου φανεί πιο εύκολο να το κάνεις όσο είναι ακόμα στη σακούλα, αρκεί να φροντίσεις να ανοίξεις και μετά να διπλώσεις πρώτα από πάνω).
  2. Στη συνέχεια, σπάσε το αυγό σε ένα ξεχωριστό μπολ ή κανάτα και χτύπα το με ένα πιρούνι.
  3. Ξετύλιξε κάθε τυρί και βύθισε στο μείγμα αυγών. Βεβαιώσου ότι τα έχεις καλύψει πλήρως και στη συνέχεια κύλησε τα τραγανά ψίχουλα μέχρι να καλυφθούν πλήρως.
  4. Τοποθέτησε στη φριτέζα αέρα για 4 λεπτά. Οι μπουκιές του τυριού σου θα πρέπει να είναι τέλεια τραγανές εξωτερικά και ωραίες και λαχταριστές εσωτερικά.
  5. Σέρβιρε με σάλτσα γλυκού τσίλι με μειωμένη ζάχαρη και απόλαυσε αμέσως όσο είναι ακόμη φρέσκα και ζεστά (πρόσεξε να μην καείς από κέντρο του τυριού!)

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες92
Συνολικό λίπος6g
Συνολικοί υδατάνθρακες1g
Πρωτεΐνη8g
Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein