Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Gyosa με χοιρινό στην φριτέζα αέρος

Gyosa με χοιρινό στην φριτέζα αέρος
Myprotein
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein
Είσαι έτοιμος να ανεβάσεις επίπεδο στο παιχνίδι σπιτικού φαγητού για το βράδυ της Παρασκευής;

Αυτή η απίστευτη συνταγή σε φριτέζα αέρος από το @bechardgrave είναι ο τέλειος τρόπος για να εντυπωσιάσεις οποιονδήποτε είναι αρκετά τυχερός ώστε να τρώει σπίτι σου - και το καλύτερο είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο από ότι θα περίμενε κανείς.

Σοβαρά, τα κύρια βήματα είναι να συνδυάσεις το κρέας και το καρύκευμα για να φτιάξεις την εξαιρετικά νόστιμη γέμιση με χοιρινό και στη συνέχεια να το βάλεις σε περιτυλίγματα wonton πριν το μαγείρεμα. Τόσο απλό.

Ποτέ πριν δεν χρησιμοποίησες Wonton περιτυλίγματα; Μην πανικοβάλλεσαι. Είναι τόσο εύκολο να τα χειριστείς και απολύτως απαραίτητο αν θέλεις αποτελέσματα τόσο πειστικά όσο το αγαπημένο σου ασιατικό takeaway.

Μαγειρεύοντας τα στον ατμό πριν την φριτέζα αέρος, πετυχαίνεις ένα τέλεια μαγειρεμένο, χυμώδες εσωτερικό με ένα ακαταμάχητα τραγανό εξωτερικό. Νόστιμο.

Για 42 μερίδες

Συστατικά

  • 350 γραμμάρια άπαχο χοιρινό κιμά
  • 250 γραμμάρια μαλακό τόφου
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη σκόρδου (ή ψιλοκομμένο σκόρδο)
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη τζίντζερ
  • 30ml σάλτσα σόγιας
  • Αλάτι & πιπέρι για γεύση
  • Χούφτα φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
  • 42 Wonton περιτυλίγματα
  • Επιπλέον σάλτσα σόγιας για σερβίρισμα

Μέθοδος

  1. Αρχικά, σε ένα μπολ ανακάτεψε το χοιρινό κιμά, το τόφου, τα καρυκεύματα και το κρεμμυδάκι. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου ή ένα μαγειρικό σκεύος παρασκευής πουρέ για να ανακατέψεις καλά το μείγμα.
  2. Στη συνέχεια, πάρε τα περιτυλίγματα wonton και ένα μικρό μπολ με νερό. Τοποθέτησε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ξύλο κοπής ή επιφάνεια για να βοηθήσεις αποφευχθεί το να κολλήσουν τα περιτυλίγματα wonton ενώ δημιουργείς τα gyozas.
  3. Φτιάξε κάθε gyoza τοποθετώντας μια κουταλιά μείγμα χοιρινού κρέατος στο κέντρο ενός περιτυλίγματος wonton σε τετράγωνο σχήμα. Βούτηξε ένα δάχτυλο στο νερό και βρέξε τις άκρες του περιτυλίγματος για να τις βοηθήσεις να κολλήσουν μεταξύ τους, πριν διπλώσεις διαγώνια για να δημιουργήσεις ένα σχήμα τριγώνου με τη γέμιση κρέατος καλυμμένη στο κέντρο. Στη συνέχεια, πάρε δύο γωνίες του τριγώνου και δίπλωσέ τις σε μια καμπύλη, συνδέοντας κάθε ένα από τα σημεία.
  4. Επανάλαβε μέχρι να τελείωσει όλο το υπόλοιπο μείγμα χοιρινού κρέατος.
  5. Μόλις είναι έτοιμα, πρώτα μαγείρεψε στον ατμό τα gyozas για 10-12 λεπτά και μετά τοποθέτησέ τα στη φριτέζα αέρος για να μαγειρευτούν για 4 λεπτά στους 180C.
  6. Σέρβιρε αμέσως με επιπλέον σάλτσα σόγιας και απόλαυσε!

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες300
Συνολικό λίπος12g
Συνολικοί υδατάνθρακες24g
Πρωτεΐνη24g
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
2004 um einen Küchentisch herum gegründet, bestand die Vision von Myprotein stets darin die Art und Weise zu revolutionieren, wie wir unsere Bewegung anfeuern. 2011 wurde Myprotein Teil der THG-Familie, so dass wir bis 2016 den Titel der weltweit führenden Online-Marke für Sporternährung beanspruchen konnten. In den letzten 20 Jahren haben wir wegweisende Supplemente, wie z.B. das Clear Whey oder das Dry Scoop Pre-Workout entwickelt, sowie neue Marken an den Start gebracht, die um deine Bedürfnisse herum aufgebaut sind – darunter MP, Myvitamins, Myvegan und MyPRO. Wir existieren, um Grenzen zu sprengen und dienen dir als Wegweiser in der Fitness-Industrie, damit du mit Informationen versorgt wirst, denen du vertrauen kannst. Unser Blog bietet dir Artikel von vertrauenswürdigen Personal-Trainern, Ernährungsberatern und Diät-Assistenten, die innerhalb der Branche bereits reichlich Erfahrung gesammelt haben. Und selbstverständlich haben wir auch ein offenes Ohr für all die Themen, die dich interessieren, so dass wir deine Fragen mit Hilfe unseres Pools an Experten vertrauenswürdig beantworten können.
myprotein