Γλυκό με τριπλό βούτυρο ξηρών καρπών

Τέσσερα απλά συστατικά - Μια μοναδική γεύση. Συνταγή για ένα υγιεινό γλύκισμα με τριπλό βούτυρο ξηρών καρπών και πολλά θρεπτικά συστατικά ...
Γλυκό με τριπλό βούτυρο ξηρών καρπών

Μερίδες: 20 "τετραγωνάκια"
Συστατικά
250g Τριπλό βούτυρο ξηρών καρπών
4 κ.σ. Σιρόπι χωρίς ζάχαρη (βανίλια) ή Βιολογικό Σιρόπι Σφενδάμου
Λίγο θαλασσινό αλάτι
Διαδικασία
#1 Απλά ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα μπολ και βάλτε το μείγμα σε ένα χαρτί ψησίματος 20x20.
#2 Tοποθετήστε το στην κατάψυχη για 1 ώρα τουλάχιστον και στη συνέχεια κόψτε σε τετραγωνάκια. Καλύψτε και τοποθετήστε τα στο ψυγείο και ξεπαγώστε 15 λεπτά πρίν από την ώρα που πρόκειται να φάτε.
Θερμίδες: 107
Πρωτεΐνη: 4g
Υδατάνθρακες: 1g
Λιπαρά: 10g
