Αβοκάντο; Τι εννοείς; Και όμως, το αβοκάντο είναι μια τέλεια προσθήκη για τα μπράουνι. Η γεύση του αβοκάντο είναι ήπια επομένως δεν θα την γευστείτε, αλλά θα δώσει μια γευστική κρεμώδη υφή χωρίς να περιέχει βούτυρο!
- Εξυπηρέτηση
- 9 τετράγωνα μπράουνι
Συστατικά
- 200 γρ. Αβοκάντο (Σάρκα)
- 1 κ.σ. Νερό
- 50 γρ . Βιολογική Ζάχαρη Καρύδας Myprotein
- 85 γρ. Κακάο Myprotein
- 1 κ.γ. Μαγειρική σόδα
- 100 ml Σιρόπι χωρίς ζάχαρη (Καραμέλα)
- 4 μέτρια Ασπράδια
- 50 γρ. Μαύρη Σοκολάτα Καλής ποιότητας
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190˚C ή για 180˚C με ανεμιστήρα
Ανάμειξτε το αβοκάντο, το νερό, τη ζάχαρη καρύδας, τη σκόνη κακάο, τη σόδα και το σιρόπι σε ένα μίξερ
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπάτε τα ασπράδια αυγών μέχρι να γίνουν λίγο δύσκαμπτα και μετά απλώστε απαλά μέσα στο μίγμα
Στη συνέχεια, ψιλοκόψτε τη σοκολάτα και ανακατέψτε τη με το μείγμα brownie (εάν το μείγμα είναι πολύ παχύ σε αυτό το σημείο, προσθέστε λίγο περισσότερο νερό και ανακατέψτε)
Αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια κόψτε σε τετράγωνα και γαρνίρετε από πάνω με επιπλέον σιρόπι χωρίς ζάχαρη!
Διατροφικές πληροφορίες
Θερμίδες | 131 |
---|---|
Συνολικό λίπος | 13g |
Συνολικοί υδατάνθρακες | 17g |
Πρωτεΐνη | 8g |