Γράφτηκε από την συγγραφέα: Jennifer Blow, πιστοποιημένη διατροφολόγο
Η καλύτερη εκδοχή σε πρωτεΐνη – καλωσορίζουμε την THE Whey+. Φτάστε τη μυϊκή ανάπτυξή σας και την αποκατάστασή σας σε άλλα επίπεδα, με αυτό το μοναδικό μείγμα αργής απελευθέρωσης πρωτεΐνης ώστε να βελτιστοποιήσετε την παροχή θρεπτικών συστατικών.
Η THE Whey+ συνδυάζει την καθαρότερη μορφή απομονωμένης πρωτεΐνης GroPlex™ - ένα δυναμικό μείγμα γρήγορος και αργής απορρόφησης πρωτεΐνης που δίνουν το ερέθισμα για μυϊκή ανάπτυξη σε συνδυασμό με τα μοναδικά σφαιρίδια ώστε να βελτιστοποιήσετε την αποκατάστασή σας με αμινοξέα BCAA, λευκίνη και γλουταμίνη.
Επιπλέον, η THE Whey+ προσφέρει τα πλεονεκτήματα απορρόφησης της μυκκιλιακής καζεΐνης και πρωτεΐνης whey, σε μια μοναδική φόρμουλα.
Δείτε εδώ τους λόγους ώστε να αναβαθμίσετε την πρωτεΐνη σας στην THE Whey+:
GroPlex
Έχουμε συμπεριλάβει την GroPlex™, ένα δυναμικό μείγμα γρήγορης απορρόφησης υδρολυμένης και αργής απορρόφησης μυκκιλιακής καζεΐνης.
Η υδρολυμένη πρωτεΐνης έχει τα αμινοξέα της διασπασμένα σε μικρότερες αλυσίδες – ώστε να τροφοδοτούν το μυϊκό σας σύστημα με μια γρήγορη πηγή πρωτεΐνης όταν τις χρειάζεστε περισσότερο.
Συνδυάζεται με μυκκιλιακή καζεΐνη – αργής απορρόφησης πρωτεΐνης – το GroPlex™ προσφέρει μια απελευθέρωση υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ώστε να τροφοδοτήσει το μυϊκό σας σύστημα με ό,τι χρειάζεστε, μετά την προπόνηση.
Μια πρόσφατη έρευνα έχει δείξει ότι το GroPlex™ είναι ικανό να διπλασιάσει τα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα σε σχέση με πλασίμπο. 1 Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, η ινσουλίνη είναι μια σημαντική ορμόνη η οποία αυξάνει την πρόσληψη αμινοξέων στο μυϊκό σύστημα – εννοώντας βελτιωμένη πρωτεϊνοσύνθεση, μυϊκή ανάπτυξη και καλύτερη αποκατάσταση.
PhaseTech
Η THE Whey+ προσφέρει 6g BCAAs ανά μερίδα, συνδυασμένη με την μοναδική τεχνολογία σφαιριδίων PhaseTech™ για αργή απελευθέρωση — ώστε τα πλεονεκτήματα να κρατήσουν αρκετή ώρα μετά την προπόνηση.
Τρία από τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, γνωστά και ως αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένης της λευκίνης, ισολευκίνης και βαλίνης. Η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι τα BCAA, και ειδικά η λευκίνη, αυξάνει τον ρυθμό της πρωτεϊνοσύνθεσης και μειώνει την πιθανότητα καταβολισμού.2 Με απλά λόγια, διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην δόμηση και επισκευή της μυϊκής μάζας.
PhaseTech™Γλουταμίνης
Έχουμε συμπεριλάβει και γλουταμίνη στο σύστημα παροχής θρεπτικών συστατικών PhaseTech™ - ένα αμινοξύ γνωστό για την πρωτεϊνοσύνθεση.3 Η γλουταμίνη είναι ένα δημοφιλές αμινοξύ ανάμεσα σε αθλητές και γυμναζόμενους και χρησιμοποιείται στη μυϊκή σύσπαση και στην πρωτεϊνοσύνθεση – κάτι απαραίτητο για μυϊκή ανάπτυξη.
Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος
Έχουμε αναμείξει το σύστημα παροχής θρεπτικών συστατικών PhaseTech™ και GroPlex™ με την καθαρότερη μορφή πρωτεΐνης whey, η οποία έχει φιλτραριστεί ειδικά ώστε να αφαιρεθούν τα λιπαρά και οι υδατάνθρακες που βρίσκονται φυσικά σε άλλες μορφές πρωτεΐνης – συντελώντας σε ένα 90% πρωτεΐνης.
Για ποιον είναι κατάλληλη;
Είναι κατάλληλη για άτομα που δουλεύουν σκληρά ώστε να φτάσουν τους στόχους τους σε επίπεδο fitness. Αυτή η εξελιγμένη πρωτεϊνική φόρμουλα είναι ιδανική ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια σας και να έχετε βέλτιστα αποτελέσματα.
Πότε να το λάβω;
Η απελευθέρωση αμινοξέων και πρωτεΐνης κάνει την THE Whey+ ιδανική για μετά την προπόνηση και για μακρύτερες περιόδους χωρίς να τροφή, όπως όταν ξυπνάτε ή μεταξύ γευμάτων ή πριν τον ύπνο.
Με λίγα λόγια
Ένα ιδανικό μείγμα για ιδανική αποτελέσματα. Απελευθερώστε την δύναμη σας με την τεχνολογία PhaseTech™ - τη νέα γενιά στα συμπληρώματα διατροφής.
Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.
Βιβλιογραφία
- Glanbia Nutritionals. GroPlex significantly increases insulin response. CP-TB-2012-1.
- Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exercise. The Journal of nutrition, 136(1), 269S-273S.
- Higashiguchi, T., Hasselgren, P. O., Wagner, K., & Fischer, J. E. (1993). Effect of glutamine on protein synthesis in isolated intestinal epithelial cells.Journal of Parenteral and Enteral Nutrition, 17(4), 307-314.